Slideshow image <h2>Παροχές</h2><p>Στοχεύοντας στην ουσιαστική γνώση και τη θεμελίωση της επιτυχίας</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.anelixipireas.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6367' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Πρόγραμμα Σπουδών</h2><p>Αναλαμβάνουμε κάθε επιστημονικό πεδίο με απόλυτη εξειδίκευση</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.anelixipireas.4ty.gr/more2.php?l=el&id=6370' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Όροι

 
Ανέλιξη
Φροντιστήριο

 
Η Aνέλιξη δημιουργήθηκε το 1991  στον Πειραιά από μια ομάδα καθηγητών  με κοινό όραμα για την παιδεία και τη γνώση. Θεωρώντας τους εαυτούς μας πάνω απ΄όλα δασκάλους δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να μπορούμε απρόσκοπτα και ελεύθερα να επικεντρωθούμε στην προσωπική ανέλιξη των μαθητών μας.
 
Έχουμε στεγάσει τις δραστηριότητές μας σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο που διαμορφώθηκε με φροντίδα σε χώρο έμπνευσης για την εκπαιδευτική μας πράξη :
  • Δημιουργική διδασκαλία σε μικρές ομάδες μαθητών
  • Συνδυάζουμε ιδανικά τα πλεονεκτήματα του ιδιαίτερου μαθήματος με την άμιλλα που αναπτύσσεται στα μέλη της ομάδας, αξιοποιώντας την άρτια επιστημονική κατάρτιση, τη μεγάλη διδακτική εμπειρία και την αγάπη μας για τα παιδιά, με τον καλύτερο τρόπο.
  • Παρακολουθούμε συνεχώς τις αλλαγές στην εκπαίδευση!  Η επιστημονική μας εξειδίκευση και εμπειρία, μας επιτρέπουν να αξιολογούμε σωστά και υπεύθυνα τα δεδομένα κάθε εκπαιδευτικού συστήματος.   Οργανώνουμε με λεπτομέρεια τη λειτουργία μας και την προγραμματίζουμε προσεκτικά βασισμένοι  στις απαιτήσεις της ύλης και στις δυνατότητες των μαθητών μας. Έτσι οι δυσκολίες εξομαλύνονται και η επιτυχία προκύπτει ώς άμεσο αποτέλεσμα της σωστής προετοιμασίας των μαθητών.
 
 
 
Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα η ανέλιξη, εφαρμόζοντας με απαράμιλλη συνέπεια  τη διδακτική της μέθοδο, έχει συμβάλλει  στην δημιουργία πλήθους αποφοίτων που κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους πετυχαίνοντας στις πρώτες σχολές της προτίμησης τους !
 
Νιώθοντας την επιβράβευση της διδακτικής μας προσφοράς, περήφανοι για τους μαθητές μας και αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας, συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να στηρίζουμε τους μαθητές μας στο δύσκολο μα συνάμα γοητευτικό αγώνα της κατάκτησης της γνώσης και της επίτευξης των στόχων τους!
 
Η υπεύθυνη του Φροντιστηρίου
Γαρυφαλλιά Παπαδημητρίου 
Μαθηματικός & Προγραμματίστρια Η/Υ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ 18Α, Πειραιάς 18536 / Πειραιάς
Τηλέφωνο: 2104282037
Κινητό: 6977806055